On ollut vähän hiljaiseloa päivityksissä... johtunee lasten sairasteluista jotka ovat sitten vähäsen vieny voimia.

Mutta siis Pennille kuuluu hyvää, pentukurssi kakkosta ei ole jäljellä enää kuin 2 kertaa ja sitten tuleekin pieni taukonen... vasta toukokuussa alkaa agilityn alkeiset ja niitä odotellaan kovasti :P Pitäisi seuraavaksi päivittää ylös kaikki mitä on opittu ja mitä vielä harjoitellaan.

Penni ei koe enää minkäänlaista eroahdistusta kun lähdemme kotoa ja koira jää kotiin, ennen se ruukasi jäädä ulisemaan ja jotain pientä tuhoakin se sai aikaseksi vaan ei enää... kiltisti jää olkkariin istuskelemaan kun me lähdemme, ei enää edes tule kerjäämään ovelle mukaan pääsyä. Onhan siinä tieten oma ruljanssi aina kun lähtee johonkin... meillä kun on 2 lasta jotka tykkää levittää leluja ympäri kämppää niin ne pitää aina kerätä pois ja tietyt ovet laittaa kiinni ja tietyt ovet taas jättää auki jnejne... mutta mukavaa on kun tietää että Pennin voi turvallisin mielin jättää kotia.

 

Tässä kuva Pennistä ja pojastani... ei Penni palijoo välitä vaikka poikani halusikin käyttää Penniä tyynynä, Pennillä tais kiinnostaa vain tuo luu ;P